Menu

Selv uten NM-status ble det en sterk startliste i Rally Hadeland, da Mads Østberg, Anders Grøndal og Frank Tore Larsen valgte å kjøre løpet som et ledd i oppladingen til den svenske VM-runden om to uker. 

Mads Østberg (DS3 R5) kjørte R5-bil for første gang og møtte sterk konkurranse fra Anders Grøndal (DS3 R5). Grøndal vant den første fartsetappen med fire sekunder og la grunnlaget for seieren med det. Grøndal vant også en fartsetappe til – med ett sekund – men på de øvrige fire fartsetappene kjørte han og Østberg helt sekundlikt! Det endte altså med fem sekunders seiersmargin til Anders Grøndal, som ved å slå Citroëns fabrikksfører Mads Østberg bekreftet at han blir å regne med helt i toppen i WRC2-klassen i Rally Sweden.

Petter kristiansen (Subaru Impreza Sti) tok 4.plassen totalt og var raskeste fører i Gr. N-klassen. Sveinung Tinnes-Mork (Mitsubishi Evo 6,5) var best av alle Nasjonalførerne med 7.plass totalt, mens veteranen Birger Gundersen (BMW M3) kjørte inn til 11.plass, som beste fører i Nasjonal 2WD

Se video her: