Menu

Flesberg Rallysprint, som kjøres på Vangestadmogen et par mil nord for Kongsberg, har blitt et populært arrangement på rallykalenderen og i år deltok nesten 50 biler i løpet. Det ble dramatikk fra start da Sveinung Tinnes-Mork (Mitsubishi Evo 6,5) klarte å legge sin bil på taket allerede på første fartsetappe, og dermed var en av forhåndsfavorittene ute av dansen på et tidlig tidspunkt.

Trond Lyseng (Ford Focus WRC) hadde fått med seg sin 13 år gamle sønn Jacob som kartleser, og far og sønn Lyseng gjorde ingen feil underveis og kunne kjøre inn til en suveren totalseier, med 45 sekunders margin til Oddbjørn Røed (Subaru Impreza. Ekteparet Vidar og Rita Kristensen (Mitsubishi Evo 6) vant klassen for Nasjonal 4WD med 3.plass total, mens Mads Peder Hvambsahl (Volvo 940) vant en hard duell med Jan Egil Halland (BMW M3) i klassen for Nasjonal 2WD. Hvambsahl og hans 15 år gamle datter Anita sikret seg seieren med bare 1,7 sekunders margin til Halland.

Retro Rally - Numedalsrally 2000

Førstkommende lørdag kjøres årets tredje NM-runde Numedalsrally, for øvrig for 25.gang i historien. I 2000 var Henning Solberg suveren på de raske fjellveiene i Nore og Uvdal.

Se video her: