Menu

Kraftig snøvær (!) skapte ekstremforhold på Vinjarmoen på Dokka under første runden av Norgescupen i Rallycross. Det lå ti centimeter med snø på indre bane da løpet startet, og arrangøren NMK Flubergmåtte bruke saltbil for å få banen klar til kjøring. Til tross for de vanskelige forholdene viste det seg å være en riktig beslutning å kjøre løpet. Snøværet ga seg utover dagen, og finalene ble kjørt under sportslig forsvarlige forhold.

Debutanten Tom Atle Sigfridstad (Volvo 940) overrasket stort ved å ta sin første rallycrosseier i Klasse 2, foran de langt mer rutinerte Olav Fredriksen (Volvo 240) og Tom Engh (Volvo S40). I klasse 1 var valdresingen Frode Leirhol overlegen i sin wankelmotoriserte VW Boble, foran Fredrik R. Magnussen (Ford Fiesta) og Bjørn Modalen (Volvo S40)

NM SHORTCAR – GARDERMOEN
Shortcar åpnet NM-sesongen med Rallycross på Gardermoen, og det ble som vanlig mer enn nok med action i det som er en av landets tøffeste bilsportklasser. Vidar Haugen vant en spennende A-finale foran Gudbrand Løkken og Lars Løvstrand.

{article 7}{introtext}{/article}