Menu

Norgescupfinalene i RCN ble avviklet på Gardermoen Motorpark, der begge mesterskapene faktisk ble avgjort før A-finalene ble kjørt.

I RCN Klasse 2 hadde Tor Inge Dahl (Volvo 240) en vanskelig dag. Bilen ble skadet etter et sammenstøt med en dekkstabel i B-finalen, og Dahl kom ikke videre til A-finale. Han hadde imidlertid nok å gå på sammenlagt og sikret Norgescupseieren foran unggutten Nicholas Andersen, som også måtte bryte i B-finalen. Vinner av finaleløpet ble Tom Lervik (Porsche).

18-årige Thomas Bryntesson (BMW M3) ble vinner i Klasse 1, også han etter å ha måttet nøye seg med B-finale denne gangen. Robin Slåttekjær (Ford Fiesta), sikret sølvet i mesterskapet etter å ha blitt nr. 3 i A-finalen, som ble vunnet av Atle Aamodt (Ford Escort).

NM Shortcar - Finale - Krabyskogen
Julius Slatlem sikret seg seieren i årets siste   løp i Shortcar og tok dermed også bronsemedaljen i NM. Martin Barry-Berg kom ikke til A-finale på Krabyskogen, men 3.plass i B-finalen var nok til å ta NM-gullet, for øvrig for andre året på rad for Barry-Berg. Sivert S. Johansen tok sølvet etter å ha parkert oppe på en jordvoll i finalen.

Se video her:

{article 7}{introtext}{/article}