Menu

NM RALLY – RUNDE 6 – RALLY HEDMARKEN

Anders Grøndal (Subaru Impreza Sti) og Steve Røkland (Ford Fiesta R2) hadde bare teoretiske muligheter til å kjempe om NM-gullet med henholdsvis Sveinung Bieltvedt (Subaru Impreza Sti) og Frank Tore Larsen (Ford Fiesta R2)under NM-finalen på Hedmarken.

Anders Grøndal gj0rde sin del av jobben ved å vinne løpet totalt, men da Sveinung Bieltvedt kunne kontrollere inn til 3.plass bak Peder Økseter (Subaru Impreza Sti), var det klart at gullet i klassen for firehjulsdrevne biler gikk til Bieltvedt, sølvet til Grøndal og bronsen til Økseter.

I klassen for tohjulsdrevne biler slo Steve Røkland skeivt et bakhjul på sin Fiesta på den tredje fartsetappen, og da holdt det mer enn godt nok med 3.plass for Frank Tore Larsen, bak Anders Kjær (Renault Twingo R2) og Marius Aasen (Ford Fiesta ST).

I Nasjonalklassene ble det spenning helt til siste fartsetappe. Jan Kåre Wilsberg (Volvo 940) ledet NM med et fattig poeng, og ledet også Rally Hedmarken fram til nest siste fartsetappe. Da tok Søren Snartemo (BMW M3) over og kjørte inn til seier med 3,8 sekunders margin, noe som også var nok til å sikre NM-gullet foran Wilsberg.

{article 7}{introtext}{/article}