Menu

Med VM-sjåførene Mads Østberg, Andreas Mikkelsen og Eivind Brynildsen til start ble det mye ekstra oppmerksomhet og stor publikumsinteresse rundt den andre NM-runden i rally.

Mads Østberg (Ford Fiesta WRC) kjørte ikke om NM-poeng, men benyttet Rally Finnskog som en test før VM-runden i Sverige. Han fikk imidlertid ikke det store utbyttet, da bilen stoppet utallige ganger på fartsetappene. Likevel kunne han til slutt hale i land totalseieren, 10 sekunder foran Andreas Mikkelsen (Skoda Fabia S2000). Mikkelsen fikk da mest poeng i klassen for de firehjulsdrevne bilene, mens Anders Grøndal (Subaru Impreza Sti) kjørte inn til total 3.plass i løpet og øket sin ledelse i NM-sammendraget til Sveinung Bieltvedt (Subaru Impreza Sti), som denne gang fikk en punktering og endte på 5.plass.

I klassen for de tohjulsdrevne bilene ble det nok en gang hardt og jevnt. Frank Tore Larsen (Ford Fiesta R2) åpnet best, men mistet et bakhjul på den fjerde fartsetappen og ramlet ned til 3.plass. Hjemmehåpet Steve Røkland (Ford Fiesta R2) overtok ledelsen, men ble hardt utfordret av Anders Kjær (Renault Twingo R2), som i mål etter ti mil med fartsetapper bare var fire sekunder bak.

{article 7}{introtext}{/article}