Menu

NM ASFALTRACING – FINALER - RUDSKOGEN
Oppsummering av finalene i NM i asfaltracing fra Rudskogen Motorpark. I Formel Basic, der bare selve finaleløpet teller i NM, ble det et bikkjeslagsmål om NM-medaljene. Mads Emil Siljehaug fra NMK-Sør Gudbrandsdal var debutant i Norgescupløpet på lørdagen, men sikret seg NM-gullet etter en fantastisk fight der fem førere kjempet om løpsseieren. Tommy Østgård tok 4.plassen i løpet bak to svensker, men likevel mindre enn et sekund bak Siljehaug i mål! Det holdt til sølvmedalje for Østgård, mens Mathias Hansen sikret bronsen.

Molly Pettit (Toyota Altezza) kunne blitt den første jenta som tok NM-gull i racing, men ble slått av Lars Faale (Porsche 944) i GT4-klassen. I GT3 ble det NM-gull til Andre Falkenhaug (Ginetta G50) etter et spennende finaleløp, der de tre første i mål etter 21 runder krysset målstreken innenfor et sekund.

RETRO – SAAREMA RALLY 2002
Et tilbakeblikk på Saarema Rally I Estland 2002, der Thomas Schie og Tord Linnerud debuterte i WRC-klassen med hver sin ex-Henning Solberg Toyota Corolla WRC. Løpet ble svært krevende da det snødde om kvelden og frøs på i løpet av natta, og det skulle kjøres på grusdekk uten pigg!

{article 7}{introtext}{/article}