Menu

NM-finalene i Crosskart ble kjørt på Krabyskogen Motorbane syd for Gjøvik med god deltakelse i alle klasser. I Junior Cup 85 ccm ble det en tøff kamp mellom Lucas Waaler og Jacob Lyseng, der førstnevnte til slutt kunne gå til topps på pallen. Waaler og Lyseng endte også som nr. 1 og 2 sammenlagt i cupen.

Alexander Bjørnstad fra Hamar har vært suveren i 125-klassen i hele år. Han tok sin femte NM-rundeseier på Kraby og ble Norgesmester. Brødrene Marius og Simen Vardeberg fra KNA Solør tok hvert sitt NM-gull i 250- og 650-klassen. Spesielt for eldstemann Simen ble det et overraskende resultat. Han kom til Kraby for å kjøre om bronsemedalje, men vant finaleløpet samtidig som hovedkonkurrentene hadde en dårlig dag. Dermed ble det gull istedenfor bronse.

NC RCN Rallycross - Krabyskogen
Løpet var nest siste runde i Norgescupen. Olav Fredriksen (Vovlo 240) vant som ventet Klasse 2 og har da nærmest gullet i lomma før finalen på Grenland. I klasse 1 ble det en uhyre spennende finale, der Atle Aamodt (Ford Escort) ledet fram til det gjensto 200 meter. Problemer med en giring ut av en hårnålsving førte til at Eirik Andresen (BMW) kunne passere rett før mål. Aamodts 2.plass gjorde imidlertid at han styrket sammenlagtledelsen i cupen.

Se video her:

{article 7}{introtext}{/article}