Menu

Ildsjeler sørger for norsk bilsport på TV

Da nyheten om at produksjonsselskapet TV Media skulle avvikles ved nyttår trodde mange at årets NM i rally, og mye annen bilsport, ikke ville vises på TV. Men nå har bilsportsentusiastene Steinar Jakobsen og Geir Helge Frøslid gått inn på eiersiden i TV Media Produksjon AS og sørger dermed for videreføring driften.

Les mer …

Om TV Media Produksjon AS

TV Media Produksjon AS ble etablert i år 2000 av medarbeidere med erfaring fra TV-og videoproduksjon tilbake til 1984. Firmaets hovedområde er produksjon av TV-programmer blant annet for NRK og Viasat. Som produksjonselskap kan TV Media levere totalløsninger innen all form for TV- og videoproduksjon, fra programidè til ferdig program.

Les mer …

Teknikk, utstyr og formater

De fleste av TV Medias produksjoner foregår med ”løskamera” ute på location og redigering av program i etterkant. Vi kan også påta oss større produksjoner som krever OB-buss med live redigering på location og vil i slike tilfeller leie utstyr av NRK eller andre operatører. Vi leverer også flerkamera storskjermproduksjon for konferanser og seminarer.

Les mer …

Promo-video for aktive utøvere

Med utgangspunkt i eksisterende materiale fra stevner og løp tar TV Media Produksjon AS oppdrag med å produsere promotion-filmer for aktive utøvere og arrangører innen motorsport. En promo-film på VHS, DVD eller for internett kan være det beste salgsverktøy overfor potensielle sponsorer og samarbeidspartnere. Arrangørklubber kan distribuere filmer fra sine stevner til sponsorer som dokumentasjon på at reklame er oppsatt i henhold til avtaler osv.

Les mer …

Videoproduksjon

Vi påtar oss oppdrag med alle typer store og små videoproduksjoner for næringsliv, organisasjoner eller private – fra idèutvikling til opptak, redigering og ferdig produksjon på master eller DVD. Intet oppdrag er for lite – om det så er snakk om en konfirmasjonsvideo vil TV Media søke å finne en løsning med høy kvalitet og fornuftig kostnad.

Les mer …

Montere kamera i bilen

TV Media Produksjon AS kan tilby feste til ditt videokamera i bilen, vi skaffer også nødvendige kabler for lyd fra Peltor intercom til de fleste videokameraer.

Kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for priser og yttligere detaljer.
Tlf: 22 18 22 18

DVD-produksjon

Vi kan tilby mangfoldiggjøring/kopiering av DVD, inklusive trykk på DVD-plate og coverbokser i forskjellige varianter. Rask levering og konkurransedyktige priser på alle typer DVD-produksjoner i opplag fra 5 til 1000 eksemplarer. For produksjoner av DVD i større antall har vi avtale med profesjonelle leverandører som sikrer høy kvalitet og gunstige priser.

Prisliste

TV Media Produksjon opererer med standard markedspriser på opptak og redigering. Ved større produksjoner vil det være aktuelt med rabatterte priser i henhold til omfanget av opptak/redigering.

Kontakt oss for å avtale leie av utstyr og pristilbud.

Underkategorier