Menu

TV Media Produksjon AS ble etablert i år 2000 av medarbeidere med erfaring fra TV-og videoproduksjon tilbake til 1984. Firmaets hovedområde er produksjon av TV-programmer blant annet for NRK og Viasat. Som produksjonselskap kan TV Media levere totalløsninger innen all form for TV- og videoproduksjon, fra programidè til ferdig program.

Spesialiteten er sportsproduksjoner – i første rekke fra motorsport. TV Media har i en årrekke produsert sendingene på NRK1 fra Rally-NM. Selskapet har også ansvar for produksjonen av et ukentlig motorsportmagasin på Viasats sportskanal, SportN. Programmet, som nå heter ”Injection”, har tidligere blitt produsert for TVNorge og TV3 og er et av Norges ”eldste” TV-programmer når det gjelder sammenhengende sendinger. Det første programmet ble produsert i 1989 og siden da er mer enn 700 programmer produsert og vist for publikum.

Per Broen
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Født i 1961. Teknisk ansvarlig, produsent og hovedfotograf i selskapet. PB er en motorsportentusiast som har gjort hobbyen til sitt yrke. Grunnkurs TV-produksjon ved Mediaskolan i Stockholm 1998. Medarbeider i TV-produksjoner siden 1995. Behersker foto og redigering og har ansvar for produksjon av bl. a. Rally NM.