Menu

De fleste av TV Medias produksjoner foregår med ”løskamera” ute på location og redigering av program i etterkant. Vi kan også påta oss større produksjoner som krever OB-buss med live redigering på location og vil i slike tilfeller leie utstyr av NRK eller andre operatører. Vi leverer også flerkamera storskjermproduksjon for konferanser og seminarer.

Opptak gjøres med Sony DSR 570-kameraer i DVCam-format. Ønsker kunden opptak i Beta SP eller DigiBeta vil dette også være mulig. Vi har i tillegg en rekke enheter med mini-DV-kameraer til effektfilming, blant annet inboardfilming i rallybiler. Nettopp produksjonene fra motorsport har bidratt til at TV Media i dag er et av produksjonselskapene i landet med mest erfaring fra – og utstyr til – effektopptak. Utstyr og ekspertise til slike opptak leies ut regelmessig til andre produksjonselskaper.

Redigering foregår i selskapets lokaler i Oslo, basert i to komplette digitale redigeringsenheter med Final Cut Pro redigeringsprogram. I tillegg til redigering tilbyr TV Media også lydinnspilling med voice-over eller musikk på eksisterende produksjoner, formatering av DVD, nettvideo og overspilling mellom og kopiering av alle kjente profesjonelle og forbrukerrettede formater.