Menu

Promo-video for aktive utøvere

Med utgangspunkt i eksisterende materiale fra stevner og løp tar TV Media Produksjon AS oppdrag med å produsere promotion-filmer for aktive utøvere og arrangører innen motorsport. En promo-film på VHS, DVD eller for internett kan være det beste salgsverktøy overfor potensielle sponsorer og samarbeidspartnere. Arrangørklubber kan distribuere filmer fra sine stevner til sponsorer som dokumentasjon på at reklame er oppsatt i henhold til avtaler osv.

Les mer …

Videoproduksjon

Vi påtar oss oppdrag med alle typer store og små videoproduksjoner for næringsliv, organisasjoner eller private – fra idèutvikling til opptak, redigering og ferdig produksjon på master eller DVD. Intet oppdrag er for lite – om det så er snakk om en konfirmasjonsvideo vil TV Media søke å finne en løsning med høy kvalitet og fornuftig kostnad.

Les mer …

Montere kamera i bilen

TV Media Produksjon AS kan tilby feste til ditt videokamera i bilen, vi skaffer også nødvendige kabler for lyd fra Peltor intercom til de fleste videokameraer.

Kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for priser og yttligere detaljer.
Tlf: 22 18 22 18

DVD-produksjon

Vi kan tilby mangfoldiggjøring/kopiering av DVD, inklusive trykk på DVD-plate og coverbokser i forskjellige varianter. Rask levering og konkurransedyktige priser på alle typer DVD-produksjoner i opplag fra 5 til 1000 eksemplarer. For produksjoner av DVD i større antall har vi avtale med profesjonelle leverandører som sikrer høy kvalitet og gunstige priser.